Czövek József vagyok, 1978-ban születtem Budapesten.
Jelenleg autófényezőként dolgozom, de minden szabadidőmet a kutyák társaságában töltöm. Az ebek és főleg a Német juhász fajta iránti szeretetem már gyermekkoromban megmutatkozott. Így aztán felnőttként nem volt kérdéses, hogy az életem csakis "az ember leghűségesebb és legősibb társával" lehet teljes.
Azt is tudtam, hogy majd sok mindent szeretnék a kutyámnak megtanítani és ezt az Albertirsai Kutyaiskola szakembereinek segítségével fogom megvalósítani. Arról viszont fogalmam sem volt, hogy az iskolában látottak és tanultak egy egészen új és rengeteg örömet adó "kutyás világba" vezetnek el.
2007 tavaszán életem első Bundás nevezetű Német juhász, szuka kutyámmal léptem rá az AKSE pályájára. Célom az volt, hogy a kutyám alapvető utasításokat megértsen és azokat megfelelően teljesítse. A munka sok kitartást igényelt, de a folyamatos gyakorlás végül meghozta eredményét, mivel 2007-ben engedelmes (E) és kísérőkutya (BH) címeket szereztünk.
Közben volt lehetőségem a kiképzői munkát is megismerni, amelyet azonnal megszerettem. Ettől kezdve még nagyobb érdeklődéssel fedeztem fel a kutyasport különféle területeit. Eltökélt szándékom, hogy minél többet tanuljak és fejlődjek ebben a sportágban, és a közeljövőben a jelenlegi Német juhász kutyámmal IPO szintet érjek el.
Kiképzőink:

Gyurcsányi József

Nagy Péter

Czövek József

Gyurcsányi Gábor