Nagy Péter vagyok, 1980 -ban születtem, gyerekkorom óta Albertirsán élek.
Mint mindenki mást, engem is az első kutyám, ő egy dobermann volt, terelgetett a kutyázás felé.
13 éves gyerekként a környékbeli kutyaiskolák hiánya miatt először csak magamtól, illetve kutyás könyvekből (akkoriban nem volt túl sok) kezdtem tanulgatni a kutyakiképzést több-kevesebb sikerrel, illetve egy helyi kutyást lestem kutyája tanítása közben. Őt Krajcz Pálnak hívják.
Szintén hozzá fűződnek az első segédelési próbálkozásaim is! Ami azóta a hobbimmá és mondhatni, hogy az életem részévé vált! Nem sokkal később megismerkedtem Gyurcsányi József barátommal, akivel ezután már közösen kutyáztunk és kutyázunk a mai napig, és kerestük a megoldást egy albertirsai kutyaiskola létrehozására!
Kiképzésvezetői és segéd tanfolyamokat végeztünk együtt és kutyás tanfolyamokra illetve szemináriumokra jártunk.
Tanultunk a nagyoktól: Bart Belon, Benovics Gyula, Molnár Zsolt, Hlavács János, Such Ferenc, Molnár Sándor, Sz. Béla bácsi, Grezsa Attila, és még sorolhatnám. Tanultunk versenyzőktől, segédektől, profiktól és kezdőktől, mindenkitől, aki újat mondott kutyás téren és gyűjtöttük a számunkra hasznos információkat, amiket itt a kutyaiskolában szeretnénk tovább adni a többi kutyásnak, akik megtiszteltek azzal, hogy a mi iskolánkat választották!

JÓ KUTYÁZÁST KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Kiképzőink:

Gyurcsányi József

Nagy Péter

Czövek József

Gyurcsányi Gábor